SOCIAAL TERNEUZEN

Rondje overvolle afvalbakken enz.

28 Juni 2018: 10 Jarig bestaan Creatieve boerderij de Vier Elementen Zuiddorpe. Namens Sociaal Terneuzen sprak Jack d'Hooghe een welgemeende felicitatie uit aan Gerda van Aken en Eddie Meems. Ook aanwezig van Sociaal Terneuzen: Roger van Hoecke, Annick de Nooze, Rudy Rousseau, Rudy en Patty de Buck en Ingrid Wojtal

21 Juni midzomerfeest Hof van Axel, met muzikale omlijsting van Memories (Rudy de Buck en Patty de Buck - de Bruine, beiden Sociaal Terneuzen)

16 Juni werkbezoek aan Driewegen

Sociaal Terneuzen en de Stichting Gehandicaptenbeleid Terneuzen vroegen aandacht voor de toegankelijkheid van de Markt na de herinrichting. V.l.n.r achterste rij: Hanny van Os (SGT) Ingrid Wojtal (ST), vooraan Chantal de Koeijer (SGT) en Rudy Rousseau (ST)

Tijdens de Ride for the Roses zamelde Rudy Rousseau (Sociaal Terneuzen) geld in met zijn deelname.

4 Mei 2018: 10 jarig jubileum individueel biljartkampioenschap Libre Groot Terneuzen 2018 voor senioren te Zaamslag. Met

Jack d'Hooghe en Ingrid Wojtal. Groot respect voor de organisator Rudy Rousseau. De muzikale invulling van de middag werd verzorgd door Memories (Rudy de Buck en Patty de Buck de Bruine). 

2 Mei 2018 heropening Markt Terneuzen. Met Rudy Rousseau en Ingrid Wojtal. Ook aanwezig de Stichting gehandicaptenbeleid Terneuzen voor een stil protest samen met Sociaal Terneuzen vanwege de ontoegankelijkheid Markt. Rudy Rousseau had een interview hierover met Omroep Zeeland.

Impressie bezoek Vier Elementen Zuiddorpe. Namens Sociaal Terneuzen aanwezig: Annick De Nooze, Patty de Buck de Bruine, Pieter van Nieuwenhuijzen, Rudy de Buck en Ingrid Wojtal. Een zeer hartelijke ontvangst door Gerda van Aken en Eddie Meems!